SUSHI BORNEM

SUSHI BORNEM De Notelaer

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 205 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Sushi Bornem. Meer weten? Ontdek meer

22 mei 2022 om 19:49 Rolls slordig gemaakt en vallen uit mekaar.
22 mei 2022 om 8:17 Na 1u45 wachten mijn bestelling gekregen en alles was ijskoud en niet meer te eten + ze rekenen een filet pur voor 28,50€ maar je krijgt een stuk varkensvlees!!! In mijn ogen is dat diefstal en ik bestel nooit meer bij dit ‘restaurant’.
15 mei 2022 om 22:17 Top restootje, zeer tevreden over de sushischotel voor 2. Levering door chauffeur helaas ondermaats. Begrijpt niet dat warme schotel op sushischotel zetten niet ok is, staat 5min voor de deur een telefoongesprek af te werken, en is arrogant. Afhalen.
8 apr 2022 om 20:49 De sushi is superlekker en meer dan vondoende!
1 apr 2022 om 18:11 Zeer vriendelijke bezorging! :) De vegetarische loempia's waren lauw en volgens ons zeker niet zelf gemaakt. De helft van de sushi vonden we niet lekker. Die was met mayonaise, te vettig om nog lekker te zijn. De andere helft was oké.
28 mrt 2022 om 11:46 Veel te laat. Pikante sushi was niet pikant. Zeer slecht afgewerkt, rap rap.
24 mrt 2022 om 20:22 Super service en super lekker eten
20 mrt 2022 om 19:36 Weeral een belevenis voor alle zintuigen ! Elke keer we bij Sushi Bornem bestellen is het een feest bij ons thuis. Deze keer naast sushi, ook Indische lam-sissler genomen. Gewoonweg zalig ! Perfecte cuisson en kruiding. Genieten met de grote G ! TOP
13 mrt 2022 om 19:29 Heel vlotte service & lekkere, verse sushi!
13 mrt 2022 om 10:01 Heel lekker, maar levering dubbel zo lang als verwacht.
25 feb 2022 om 7:58 Heel lekker. Enkel de edame waren wat te gaar. Bezorgtijd was ook zeker goed en ze waren zeer vriendelijk. Ik ga daar nog eens bestellen.
3 feb 2022 om 9:15 We vonden het flets van smaak zonder wat wasabi en soya saus saai. De hoeveelheid wasabi was voor de sushi combo veel te weinig. Presentatie was perfect gedaan.