SUSHI BORNEM

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 294 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Sushi Bornem. Meer weten? Ontdek meer

19 apr 2024 om 22:14 Eigenlijk duurde het 2u maar kon niet hoger dan 90 min kiezen
13 apr 2024 om 22:53 De indian curry met lam was ok maar niet heel warm en zonder extra groenten toch wat minimaal. Het zakje werd na het aanbellen aan de deur op de grond afgezet (na 10 seconden).Niet echt klantvriendelijk.40€ niet waardig,jammer.
12 apr 2024 om 22:19 Vriendelijke bezorger Zeer lekkere, VERSE sushi Meer dan voldoende
7 apr 2024 om 22:27 Niet exceptioneel. had een rode thaise curry en dim sum, portie curry was lekker maar niet erg groot (niet zoals wnn je naar de chinees gaat en twee dagen kan eten) en de dimsum als alle dimsums. Vriendelijke bezorging en zat kroepoek en saus bij.
3 apr 2024 om 19:08 Excellent food and delivery
1 apr 2024 om 18:14 Bij afhalen, geen 15 minuten. Maar 35 minuten...
15 mrt 2024 om 20:58 Poke bowl ok. Too much rice in the sushi. Tasted dry.
13 mrt 2024 om 19:48 Perfect! Bestellen zeker nog eens!
12 mrt 2024 om 12:01 zeer tevreden over klantvriendelijkheid en levering. gevraagd voor warme groenten ipv koude omdat ik zwanger ben. hiermee hebben ze rekening gehouden alsook met mijn vlees. ik blijf steeds graag bestellen bij hun
11 mrt 2024 om 9:50 Het was lekker en verzorgt , spijtig dat het niet echt warm meer was
4 mrt 2024 om 11:24 Ik heb reeds vele malen bij hen besteld en steeds perfect in orde en bovendien behoorlijk snel. Vaste waarde!
2 mrt 2024 om 19:49 supersnel bezorgd en heel lekker!